Jun 262014
 

Saya menjual wifi booster.. berbagai jenama ada,antaranya signalking, kinamax, alfa

Signalking SK-10TN, antara model yang sering mendapat permintaan

Dengan kabel 10m & 20dBi, ia mampu tarik signal lebih kuat & jarak jauh

Terbaru… kalis air & tahan lasak walaupun diletak di luar

Lihat detail signalking sk-10tn d web ini

guna-internet-free.blogspot.com

Berminat, COD kawasan Alor Setar & berdekatan
@ bank in ke:-
1. Maybank: 5520 2260 0851
2. CIMB: 0204 0000 7801 06
atas nama Baharuddin bin Mutalib

Lepas bank in, sms detail maklumat berikut: nama, alamat, jenis bank, jumlah, tarikh dan masa.
Hantar sms ke 0134910012

Penghantaran menggunakan pos laju/GDex sampai 1-3 hari
Keterangan lanjut, boleh hubungi:
Call/SMS/WhatApps/WeChat/Viber: 0134910012 Che Din
email: chedintopup@yahoo.com
Manual disediakan

 Posted by at 3:01 pm
Jun 262014
 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Peluang besar yang ditunggu-tunggu semua orang! setiap kali kawan top up prepaid kita dapat
komisyen hingga 20%. Ini bukan program jual prepaid macam mymode atau mastereload.

Cara mudah ajak kawan tukar line (telco) prepaid, no lama boleh kekalkan (pilih no baru).
Lepas tu setiap kali kawan top up, kita dapat komisyen sampai bila-bila selagi mereka guna telco TuneTalk.

TuneTalk ni anak syarikat AirAsia. Syarikat bukan saja kukuh malah
sangat hebat dalam mengembangkan perniagaan. Jom kita buat duit dengan
program hebat ni.

Boleh daftar PERCUMA dulu di laman web di bawah:

www.TalkFree2U.com/TOSUCCESS

www.TalkFree2U.com/TOSUCCESS

www.TalkFree2U.com/TOSUCCESS

Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk HEBAT ini.

Terima kasih
SALAM USAHAWAN

MUHAMMAD FADZIL
Layari www.TalkFree2U.com/TOSUCCESS

 Posted by at 2:56 pm
Jun 242014
 

Assalam..sy ada menjual vitamin C&E yg mmg sgt berkesan utk mencerahkan kulit seluruh badan..vitamin ni jga berupaya merawat jerawat,jeragat,resdung,pigmentasi,liang pori terbuka,mslh kulit kusam & kulit kering..
Knapa perlu pilih dian’z vitamin C&E ini:-
-12000mg setiap hari(wow!)
-sgt sedap!berperisa berry(boleh hisap,kunyah/telan)
-peaktikal!size tablet yg kecil tidak sperti ubat
-jimat! Sebotol 60biji utk 2bln(utk kesan cepat 1 bln-2biji sehari)
-sesuai utk ibu mngndung&mnyusukan bayi
-mempunyai kelulusan KKM
-dikilangkan bertaraf GMP
-100% halal tanpa gelatin
-100% produk bumiputera
** tak rugi cuba krna pihak kami mndpt testimoni terbaikk setiap hari**
** sesiapa yg berminat utk mncuba bolehlah menhubungi sy di no ni..0133440255(sms/wassap)- qiela-

 Posted by at 6:16 am
Jun 242014
 

Salam Sejahtera, Anda ingin Menjana Pendapatan berterusan di Internet?

Biz baru yg Gempar!

=>Satu Pendaftaran Aktif RM20 Masuk Ke Kocek Anda
=>Tanpa Orang Tengah. 100% Selamat.
=>Produk Pakej Video Uplr dan Pakej Ebook Perniagaan Internet Lengkap Dan Mantap
=>Terima Sms setiap kali duit masuk Akaun Bank
=>Anda jual anda kaut 100% semua hasilnya!!
=>Perlaburan Serendah RM20 Sahaja Seumur Hidup
=>Mampu Menjana Pendapatan RM100 KE RM1000 Sehari!
=>Web Promosi Percuma
=>100% Komisyen dibayar terus ke Akaun Bank anda
=>Semuanya milik anda seorang!!

MENARIK !!!Tengok Segera Disini

rm20.biz-2u.com/?id=myssza

 Posted by at 3:36 am
Jun 232014
 

Kami memerlukan ejen/dealer topup seluruh negara
Pendaftaran dibuka sekarang, berbagai insentif menarik disediakan

Kami menawarkan komisen tinggi
Celcom 4.5%, maxis 3.5%, digi 3%, umobile, tunetalk, xox 4% dan berbagai produk lagi termasuk pembayaran bill

– topup 24 jam
– guna hp & web
– topup ke semua rangkaian dengan 1 hp
– bayar bil postpaid, astro, TM, njoi dll
– jana income sampingan

Lawati web untuk maklumat lanjut seperti % keuntungan setiap pakej & cara2 pendaftaran

chedintopup.blogspot.com

Beminat??
Call/sms/Whatapps/WeChat/Viber: 013 4910012 – Che Din
Email: chedintopup@yahoo.com
Panduan lengkap disediakan

 Posted by at 10:50 pm
Jun 232014
 

Testimoni diabetes BIO FACTOR 9 ini dari En.Yusri Zainon berusia 40 tahun dan berasal dari Batu Kurau Perak. Beliau menghidap penyakit kencing manis dan kaki beliau terkena paku.Luka beliau lubang dan bernanah,hitam serta hampir disuruh potong kaki.Setelah menggunakan produk BIO FACTOR 9 alhamdulillah luka di kaki beliau sudah pulih sepenunhya dan semakin bertenaga. Inilah penawar untuk penyakit kencing manis.Gunalah BIO FACTOR 9 cegah diabetes ingat BIO FACTOR 9 ingat RHM GLOBAL…Pasti Hebat!!!!

 Posted by at 10:50 am
Jun 232014
 

Berminat jalankan bisnes topup??
Kami menawarkan komisen tertinggi di Malaysia… celcom 5.5%, maxis & digi 4.5%, umobile, tunetalk, xox 6%

Jana income sampingan sebagai ejen topup
4 pakej menarik disediakan mengikut kesesuaian anda, EJEN, DEALER, SUPER DEALER & SUPER DEALER PREMIUM

Juga boleh bayar bil postpaid & bil2 utiliti
Semua ini anda boleh lakukan hanya dengan 1 hp sahaja
– topup 24 jam
– sistem eload
– topup ke semua rangkaian dengan 1 hp
– bayar bil postpaid, astro, TM, njoi dll
– jana income sampingan lumayan

Lawati web untuk maklumat lanjut seperti % keuntungan setiap pakej & cara2 pendaftaran

chedintopup.blogspot.com

Call/sms/Whatapps/WeChat/Viber: 013 4910012 – Che Din untuk maklumat lanjut
Email: chedintopup@yahoo.com
Panduan lengkap disediakan

 Posted by at 4:52 am
Jun 222014
 

Mahukah anda rahsia mudah bagaimana untuk memulakan perniagaan internet milik anda sendiri dalam masa kurang 24 jam dari sekarang, tanpa perlu akaun hosting dan juga nama domain sendiri.

Anda tidak perlu memerah otak untuk menulis E-Book, Membina laman web yang rumit, mempelajari bahasa komputer yang sukar dan yang paling penting anda boleh mula dan menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang.Laman web, borang tempahan, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda. Yang perlu anda lakukan hanya Promosi dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelangan.

Fakta tentang kebaikan Perniagaan Internet.

* Perniagaan boleh dibuka 24 jam sehari,7 hari seminggu dan 365 setahun.
* Modal yang minima dengan memiliki kedai online.
* Perniagaan anda tetap dijalankan walaupun anda sedang tidur.
* Pasaran dan pelanggan yang luas melangkaui seluruh dunia.
* Boleh dijalankan secara sambilan tanpa meninggalkan kerja kegemaran anda.
* Boleh dijalankan daripada rumah.
* Jimat kos pengurusan dan pekerja.
* Mempunyai rangkaian yang luas.
* Bekerja sendiri tanpa diarah oleh boss.
* Menghasilkan pendapatan tambahan yang lumayan.
* Banyak lagi faedah yang tidak dapat digambarkan.

“Program ini direka Khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui Online. Dengan hanya bermodalkan RM20, Anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda, yang pasti semua komisyen milik anda”

Ciri-Ciri Hebat RM20 Biz-2u

WEBSITE REPLIKA PERCUMA
– Web replika hebat dan tidak perlu anda bersusah payah membeli domain dan hosting

SISTEM AUTODOWNLINE
– Jika prospek daftar melalui web anda, automatik dia akan menjadi downline anda

PEMBAYARAN TERUS KE AKAUN ANDA
– Anda hanya perlu mempromosikan web replika anda dan nikmati keuntungan 100%

ANDA ADMIN
– Anda jadi Admin dan Aktifkan Downline Prospek anda

IKLAN PERCUMA
– Iklan anda akan dipaparkan di ruangan Iklan VVip

INFINITIY
– Jana pendapatan tanpa had

Produk
– Pakej Lengkap Tentang Perniagaan Internet

Info Lanjut : rm20.biz-2u.com/?id=ipincute

 Posted by at 1:51 pm
Jun 222014
 

Salam hormat Sahabat,

Seorang otai internet baru sahaja lancarkan sistem affiliate sepusat untuk kesemua produk beliau.

Memandangkan komisen diberikan dalam bentuk 2-tier, saya galakkan anda
sertai program affiliate beliau sekarang supaya anda akan dapat komisen
“atas angin” untuk produk-produk akan datang.

Apa yang perlu anda lakukan adalah :

Langkah 1 – Download ebook percuma untuk di
link berikut :

www.jutawanunderground.com/member/aff/go/ipincute/?i=1

Langkah 2 – Klik link join affiliate dalam member area.

Semoga pendedahan ini dapat menjadi
titik permulaan kepada anda untuk menjana
pendapatan pasif…All the best..:)

Terima kasih…:)
Muhammad Arifin Alias

www.facebook.com/ModalRM50

 Posted by at 10:52 am