May 292014
 

Setelah 8 jam berada di ofis dan terperangkap di dalam jam semasa pulang kerja, keletihan ini sangat memerlukan regangan2 khas bagi melancarkan semula perjalanan darah.

Urutan Yoga atau thai massage dilakukan di atas tikar khas tanpa menggunakan minyak atau pun krim dan tidak perlu menanggalkan pakaian. Ia menggabungkan urutan dan juga regangan yang sangat baik untuk melegakan ketegangan otot.

Ringkasnya ia adalah seni penyembuhan silam, yang menggabungkan akutekanan, perlakuan yoga dan juga regangan-regangan lembut yoga.

 Posted by at 5:19 am
May 282014
 

Anda tercari-cari bagaimana ingin menambah pendapatan secara sampingan yang boleh anda bina sebagai aset masa hadapan untuk keluarga yang anda sayangi?

Tidak mempunyai idea bagaimana nak memulakan perniagaan apa yang sesuai dengan situasi anda yang sibuk dan tidak mempunyai banyak masa!

Salah satu cara yang ingin saya kongsikan adalah ‘Memulakan Perniagaan Burger Anda’

Inilah salah satu perniagaan yang tidak memerlukan modal yang besar, tidak memerlukan kepakaran yang tinggi serta tidak mengganggu waktu bekerja sepenuh masa anda jika anda seorang pekerja yang makan gaji di sektor awam atau swasta.

www.arifinalias.com/panduanbisnesburger/index.html

 Posted by at 10:51 pm
May 282014
 

Berminat membeli wifi booster?? Saya ada menjualnya
Berbagai jenama, antaranya kinamax, signalking, alfa dll

Fungsi wifi booster
– tarik signal wifi kuat
– tarik signal wifi jarak jauh
– sebagai modem jika pc x da modem

Maklumat lanjut, rujuk web di bawah

guna-internet-free.blogspot.com

Boleh COD kawasan Alor Setar & berdekatan,
info dulu klu nk COD
@ bank in ke:-
1. Maybank: 5520 2260 0851
2. CIMB: 0204 0000 7801 06
atas nama Baharuddin bin Mutalib

Selepas bank in, sms detail maklumat berikut: nama, alamat, jenis bank, jumlah, tarikh dan masa.
Hantar sms ke 0134910012

Penghantaran menggunakan pos laju sampai 1-3 hari
Hubungi:

Call/SMS/WhatApps/WeChat/Viber: 0134910012 Che Din
email: chedintopup@yahoo.com
Manual disediakan

 Posted by at 12:25 pm
May 282014
 

User-friendly and sophisticated, the QnE inventory software is specifically designed to meet the requirements of small and medium-sized enterprises (SMEs). This Malaysia Inventory System offers excellent interface and functions, enabling its users to easily manage their inventory needs: management of invoice, stock balance, goods, goods category, staff sales records and staff permission as well as backup and restore stock functions.

To find out more about our GST compliant Malaysia Inventory software, visit www.qne.com.my (Leading provider of Business Software) today.

 Posted by at 10:52 am
May 272014
 

Berminat dapatkan wifi booster.. saya ada jual

Berbagai jenama & model, antaranya jenama alfa, kinamax & signalking

Fungsi WiFi Booster:-
– Tarik signal wifi kuat (speed laju)
– Tarik signal jarak jauh (1-3km kawasan terbuka)
– Boleh jadikan modem

Rujuk web di bawah utk maklumat lanjut

guna-internet-free.blogspot.com

Berminat? Boleh COD kawasan Alor Setar & berdekatan,
info dulu klu nk COD, takut saya outstation @ kehabisan stok
@ bank in ke:-

1. Maybank: 5520 2260 0851
2. CIMB: 0204 0000 7801 06
atas nama Baharuddin bin Mutalib

Selepas bank in, sms detail maklumat berikut: nama, alamat, jenis bank, jumlah, tarikh dan masa.
Hantar sms ke 0134910012
Penghantaran menggunakan pos laju/GDex sampai 1-3 hari

Hubungi:
Call/SMS/WhatApps/WeChat/Viber: 0134910012 Che Din
email: chedintopup@yahoo.com
Ada panduan disediakan

 Posted by at 10:51 pm
May 272014
 

AWAS!!!!BAHAYA!!!!
JANGAN TERUSKAN MEMBACA JIKA ANDA
1-TIDAK SUKAKAN BARANGAN PERCUMA
2-TIDAK KISAH PADA KECANTIKAN & KESIHATAN DALAMAN ANDA
3-JIKA ANDA BUKAN SEORANG PEREMPUAN

4 free gift menanti anda dengan pembelian Nova A2D Skin white

1)*FREE-1 Jar Nano-Pearl Whitening & Smoother 100,000mg
2) *FREE-1 Tube Seabuckthorn Seed Oil
3)*FREE- 1 Botol Vitamin C 30 Biji
4)*FREE-1 Botol Shaker

TAHNIAH!!! NAMPAKNYA ANDA SEORANG YANG SANGAT MENGHARGAI DIRI ANDA
TERUSKAN MEMBACA HINGGA HABIS YA

Kenapa perlu bayar lebih untuk 1 jenis fungsi produk?
Anda sudah beli macam-macam produk untuk kulit putih?
Anda juga sudah beli produk khusus untuk menganjalkan payudara?

Kenapa bazirkan duit untuk beli pelbagai jenis produk hingga habis beratus2 ringgit?

Nova A2D SkinWhite Produk 2 Dalam 1 mempunyai 10 manfaat serta fungsi utamanya ialah :-

1) Membesarkan & menganjalkan Payudara

2) Memandatkan serta menaikkan Pinggul serta Punggung yang jatuh

3) Mencerahkan kulit sehingga 4 TONA LEBIH CERAH
berbanding tona asal

4) Mengatasi masalah tompok hitam, jeragat, jerawat,
pigmentasi, liang pori

5) Menambahkan kuantiti susu badan

6) Merendahkan risiko kanser payudara dan kanser rahim

7) Membantutkan pengeluaran bulu roma dan
tingkatkan hormon wanita (estrogen)

8 ) Membantu mengurangkan gejala pre menopause
dan simptom haid

9) Meninggikan metabolism tubuh bagi mengelakkan kegemukan

10) Meningkatkan kesuburan serta
meningkatkan nafsu seksual wanita

JADI APA TUNGGU LAGI
BERTINDAK LAH SEGERA
KERANA PRODUK INI SANGAT HOT & TERBUKTI BERKESAN

TAWARAN INI HANYA TERBUKA PADA 14 ORANG YANG TERAWAL SAJA

NOVA A2D SKINWHITE
1 JUTA MILIGRAM / 1KG ( Tahan 1 -3 Bulan Sebotol)+ 4 FREE GIFT

JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI
5 BARANG DENGAN SATU HARGA
MEMANG SANGAT BERBALOI

SMS/WHATSAPSS 0187844325 UNTUK REBUT PELUANG INI

 Posted by at 3:37 pm
May 272014
 

“ Kami berpengalaman dalam kerja-kerja ubah suai rumah & pejabat,
Dengan harga di jamin paling rendah, sebab
kami lansung pekerja, kualiti kerja yang memuaskan,
dengan jaminan 12bulan di berikan.

Contoh kerja-kerja kami seperti di bawah

-kerja mengecat
-plaster ceiling
-partition
-kerja pendawaian elecktrik
-skim coat
-pasang tiles, batu stone dan sejenisnya
-table top/meja dapur
-kerja-kerja pipe
-kerja pecah dinding lama dan tukar baru
-sambung dapur
-dan lain lain…..

Operasi kami di sekitar kuala lumpur dan Selangor..

mengenai kami; kepuasan pelanggan adalah keutama,an kami..

Hubungi kami di talian:
012-3895982 / 018-2760697 (call/sms/whatsapp)
Atau e-mail: mdlana73@yahoo.com

Tak perlu segan untuk menghubungi kami,
Kami sedia menerima panggilan anda 24jam
termasuk hari ahad,
sebut harga adalah percuma..

Terimakasih karna menghubungi kami…..

 Posted by at 10:53 am
May 272014
 

Anda ingin JANA INCOME SAMPINGAN yang LUMAYAN..
Bahkan income yang anda dapat akan berterusan selamanya

Rahsianya.. bermula dengan sekeping kad prepaid tunetalk tone excel

Bertukarlah kepada prepaid tunetalk tone excel sekarang… berbagai faedah yang anda dapat & berpeluang bisnes yang mampu jana income yang amat2 lumayan

Tunetalk toneexcel – satu2nya telco yang menyediakan peluang bisnes untuk pengguna prepaid, tiada telco lain tawarkan peluang seperti ini

Banyak kelebihan jika sertai kami
– topup kredit, dapat rebate 3%
– jual simkad, orang topup pun dapat duit
– insurann kemalangan
– tiket airasia dll
– bonus topup 3 level
– topup 30 dapat free 10
– topup 50 dapat free 20

Rujuk web ini untuk keterangan lanjut

www.toneexcel.biz/?id=386097

Berminat,
sms/call/weechat/whatapps/viber ke 013491012
Panduan lengkap akan diberikan

 Posted by at 6:30 am
May 272014
 

CEPAT UPGRADE/LOCK POSISI ANDA!!!
MODAL PUN RENDAH giler RM10…..wow
SEMUA ORG MAMPU JOIN !!
Kalau join je tak sharing dgn rakan-rakan .
– rm10 anda dapat rm1k sebulan
– rm5 anda dapat rm3k sebulan
– rm100 anda dpt rm5k sebulan
-Jika ambil full pakej rm160 potensi mendapat 9k sebulan

Jika anda sharing dgn rakan-rakan , anda mendapat 50% bonus tajaan =
– rm10 mendapat rm5
-rm50 mendapat rm25
– rm100 mendapat rm50
– full pakej rm160 anda dapat rm80…wow
jom jangan lengah lagi!!
cara nak join …
klik link ni..>>>>https://www.spshops.com/good4u<<<<<
1. Search website Daftar:
2.Klik Register(ISIKAN BORANG ONLINE)
3.Comfirm serta submit…senang kan
4.Anda akan dapat website percuma
5.Mulakan “LOGIN”
Jom sertai sekarang!!!!

 Posted by at 12:26 am
May 262014
 

Apakah yang saya perolehi setelah menggunakan talian TuneTalk/ToneExcel ini?
> boleh buat call dan sms.
> boleh gunakan simkad tersebut untuk surf internet.
> dapat insuran kemalangan PERCUMA sebanyak RM100,000.00.
> dapat point setiap kali saya topup dimana point tersebut saya boleh tukar dengan tiket kapal terbang AirAsia secara percuma.
>Saya juga dapat peluang menjalankan perniagaan dari TuneTalk/ToneExcel tanpa perlu apa-apa modal lagi dimana saya akan diberikan komisyen iaitu duit apabila saya mengajak orang lain juga menggunakan talian tunetalk/toneExcel ini.
Kalau saya dapat seorang, saya akan dapat RM20,
>malah saya juga akan dapat komisyen setiap kali mereka topup. Kalau mereka topup RM10, saya akan dapat 60sen. Bayangkan kalau mereka gunakan simkad tersebut selama 10 tahun, maka selama itulah saya akan dapat komisyen daripada dia sekiranya dia topup. Mereka topup bukan perlu jumpa saya pun, mereka boleh topup
dimana-mana seluruh Malaysia.
Jadi …saya syorkan anda menggunakan line TuneTalk/ToneExcel ini untuk lebih sukses!Saya sudah anda bila lagi??
>>>>>http://tunetalk.ws/219884.php<<<<<

 Posted by at 11:44 pm